nyt moderne nordisk arkitekttegnet hus på Sjælland

BYG NYT HUS MED OS

 

Byg nyt hus med Tegn Mit Hus Arkitekter, og få drømmeboligen gjort til virkelighed.

Vi bygger mere end standard typehuse – vi bygger skræddersyede hjem.

Derfor skal du bygge et nyt hus med Tegn Mit Hus Arkitekter

For os er det vigtigt, at dit nye hus afspejler dig og din personlighed. Vi er eksperter med mere end 30 års erfaring i at rådgive og vejlede vores kunder og forvandle deres drømme til virkelighed. I et tæt samarbejde kan vi få jeres ønsker om en drømmebolig til at blive til virkelighed. Det giver bedst mening for os.

Byg dit nye hus med Tegn Mit Hus Arkitekter

Byg Nyt! – Lad boligdrømmen blive til virkelighed! Det synes vi i hvert fald hos Tegn Mit Hus Arkitekter, og vi har tegnet rigtig mange arkitekttegnet huse. Skal dit være det næste?

Når man vælger at bygge et nyt hus med os får man et ikke et standard typehus, men et rigtig arkitekttegnet hus special designet til jeres ønsker og behov. I får et hus, der er tilpasset jeres personlige ønsker i nutidens høje byggestandarder. Det betyder fx gode valg af materialer der kan give huset en lang levetid. Det nyder både klimaet og jeres økonomi godt af. At bygge nyt hus med os er nemlig synonymt med et hus der kan være jer til glæde i mange år.

 

Når du bygger dit nye hus med os, kan du få det præcist som du vil have det. Uanset om du drømmer om et køkken alrum til hele familien, en børneafdeling med plads til familieforøgelse eller et walk-in closet, så tegnet vi det hele til en fast pris, der ikke ændrer sig undervejs i processen.

Fordelen ved et nyt arkitekttegnet hus med os bag blyanten er vi guider dig igennem hele processen frem til du kan flytte ind i dit nye drømmehjem. Vores vision er nemlig at få dig i hus med dine boligdrømme.
 

Hvad enten du skal bygge nyt hus eller ombygge et eksisterende hus er vi klar til komme med gode råd til fx, hvilken hustype der passer bedst til jeres grund. Vi tilpasser vores huse efter vores kunders krav og behov, så når du bygger et nyt hus med os, får du et helt unikt hjem.

 

Med et nyt hus fra Tegn Mit Hus Arkitekter slipper I for at bekymre jer om byggetilladelser, radon eller jordbundsforhold. I skal blot fokusere på jeres ønsker og behov, så sørger vi for, at få jeres boligdrømme i hus.
 

Køb et nyt klassisk 60 / 70'er typehus af høj kvalitet til en god pris

Det behøver ikke at være dyrt at bygge nyt hus. Vores dygtige arkitekter, til lave priser, sikre en stærk service og en høj kvalitet i byggeriet. Når du bygger med Tegn Mit Hus Arkitekter, får du materialer af høj kvalitet og et lavt energiforbrug. Det betyder at vedligeholdelsen af boligen og huset i fremtiden vil være meget lave. Det vil give jer muligheden for at nyde jeres nye arkitekttegnet hus i mange år ud i fremtiden.


Det er svært at sige, hvor meget et nyt hus fra Tegn Mit Hus Arkitekter præcist koster, da hvert hus er special designet efter vores nordiske design traditioner, men som udgangspunkt kan du regne med, at vores huse kan bygges fra 1,5 millioner kroner og opefter. Det er billigt og sammenligenligt med fx et typehus. Herudover kan der være penge at spare hvis man udnytter et klassisk godt 60'er / 70'er typehus på en smart måde. Kontakt os for at få mere at vide.

At bygge nyt hus – selvbyg, mere end blot materialevalg

Når du bygger et nyt hus med Tegn Mit Hus Arkitekter handler det om langt mere end blot materialevalg og indretning. Jeres nye hus er jeres hjem og her vil I tilbringe meget tid. Derfor er det vigtigt at I føler at huset passer præcist til jeres behov. Jeres hjem afspejler typisk også jer som personer og derfor er det vigtigt for os at vi ved, hvad jeres behov og ønsker til drømmeboligen er. Når I bygger et nyt hus kræver det ikke nødvendigvis noget fysisk arbejde fra jer. Det eneste I skal forholder jer til, er jeres behov og præferencer. I kan blive inspireret til nybyg af jeres drømmebolig eller ombygning af jeres hus her.

 

Når I vælger at bygge et helt nyt hus er det en god ide tænke over, hvad jeres hus skal kunne. Jo mere tanke I lægger i huset fra start af, desto bedre kan I identificere jer med huset, når det står færdigbygget.

Alle de overvejelser I gør jer omring husets grundplan og hvordan huset passer til jeres behov betaler sig hurtigt tilbage når i skal flytte ind.

Gør din boligdrøm til virkelighed med et nyt hus fra

Tegn Mit Hus Arkitekter

I og jeres drøm om at bygge nyt hus er i rigtig gode hænder hos vores dygtige arkitekter her i Tegn Mit Hus Arkitekter. Vi har stor erfaring indenfor boligbyggeri og vi tegner nye huse på Sjælland, Fyn og i Jylland. Vi går højt op i kvalitet og bæredygtighed, hvilket også afspejler sig i vores tidligere projekter. Når I bygger et nyt hus med os, får I et unikt arkitekttegnet hus til netop jeres behov.

Uanset hvilken størrelse, rumfordeling eller indretning I ønsker jer kan vi hjælpe. Start med en uforpligtende snak med en af vores arkitekter – så er I et skridt tættere på at få boligdrømmen gjort til virkelighed.