top of page
arrow&v
arrow&v

Tak for din besked. Vi vender tilbage hurtigst muligt!

HJÆLP TIL BOLIGSALG
VIRTUAL REALITY

START DIT PROJEKT HER

- OG LAD OS GØRE DRØMMEN TIL VIRTUEL VIRKELIGHED

Vi ser frem til at inspirere og samarbejde med jer i fremtiden. Vi vender tilbage så hurtigt vi kan.

I mellemtiden kan i lade jer inspirere på vores nyhedsside, som vi løbende holder opdateret med alle vores nye og spændende arkitekt projekter. Vi kommer også gerne ud til jer og fortæller mere om hele  konceptet. 

Følg os på facebook og på instagram.

hjælp til salg af bolig tegn mit hus
virtual reality til salg af bolig tegn mit hus
Optimer dit boligsalg med hjælp fra vores nytænkende løsninger til udfoldelse og synliggørelse af eksisterende boligers fulde potentiale.

Med ny brug af teknologi indenfor Virtual Reality og professionelle 3D visualiseringer hjælper vi dig til at få din bolig til at fremstå mest mulig attraktiv i forbindelse med salg.
 
Som supplement til markedsføringen af dit salg tilbyder vi en arkitektfaglig undersøgelse af boligen og kommer med konkrete forslag til istandsættelser, der styrker og synliggør boligens potentialer og fjerner indtryk, der umiddelbart kan virke negative på potentielle købere.
 
Således bidrager vores ydelser til at øge eksponering og interesse for boligen, forkorte liggetider samt øge chancen for salg.
Som ny boligkøber kan det være svært at se de muligheder, der findes for med forholdsvis få midler at tilpasse en boligs plan og visuelle udtryk. Købet af ny bolig er altid forbundet med en stor investering og en højgrad af følelsesmæssig involvering. Netop derfor skal oplevelsen ved boligkøb starte en drøm og skabe fokus på muligheder og potentialer som den kommende boligkøber kan se sig selv i. Vores værktøj hjælper
køberen i øjenhøjde til at se attraktive løsninger i boliger, der ved første øjekast ellers ville blive afskrevet.

Vi udarbejder 360 graders visualiseringer, 3D video og stillbilleder, der baserer sig på tidssvarende og æstetiske løsninger. Disse virker som et vigtigt redskab i markedsføringen af din bolig både i forbindelse med den digitale bolighandel og ved fremvisninger. Ved fremvisninger kan en virtuel oplevelse af et forslag til istandsættelse direkte sammenlignes med de eksisterende forhold.
bottom of page