top of page
arkitekttegnet hus i nordisk moderne stil på Sjælland

HVAD KAN EN ARKITEKT?

 

En arkitekt med forstand på boliger kan hjælpe dig med alt fra at sikre, at byggeriet er lovligt til at tjekke håndværkernes arbejde og komme med forslag til dit projekt, når du skal bygge om, til eller nyt.

Hvad kan vores arkitekter?

Vores dygtige arkitekter hos Tegn Mit Hus Arkitekter kan hjælpe jer med meget i forbindelse med nybyggeri, ombygning eller tilbygning af jeres hus, sommerhus eller lejlighed. 

Nedenfor kan du læse, hvordan Tegn Mit Hus Arkitekter kan hjælpe jer i alle byggeprojekter. Vi har sammensat ydelserne med et par prisoverslag så I får et overblik over, hvad vi præcis kan hjælpe jer med og hvad det koster.

Tegn Mit Hus Arkitekter kan hjælpe jer i gang med byggeprojektet

På et uforpligtende idémøde kan en af vores dygtige arkitekter bl.a. vurdere dine idéer, analysere og prioritere dine ønsker og behov, vurdere de arkitektoniske og lovgivningsmæssige muligheder på grunden og komme med inspirerende ideer og forslag til jeres nye drømmehus.

 

Et uforpligtende idémøde hos Tegn Mit Hus Arkitekter koster ikke noget og tager ca. 1 time.

Vi kan hjælpe jer med at fremtidssikre boligen

Vores dygtige arkitekter kan sikre, at jeres drømmehus let kan omdannes, hvis der fx kommer flere børn, når børnene flytter hjemmefra eller hvis du fx vil udleje dele af huset i fremtiden. Når I modtager et arkitekttegnet hus fra os, har vi allerede tænkt en fremtidssikring ind i boligen baseret på jeres ønsker, situation og behov. Det følger med i prisen på et skitseprojekt.

Tegn Mit Hus Arkitekters arkitekttegnet skitseforslag 

 Hos Tegn Mit Hus Arkitekter laver vi skitseforslag til jeres nye arkitekttegnet hus. Her får I mulighed for at se ideerne skitseret på digititalt, på papir og gennem 3D model med vores Virtual Reality briller. Herudover vil i kunne se, hvad det jeres drømmehus ca. vil koste, hvor lang tid byggeprojektet ca. vil tage og om der er behov for yderligere undersøgelser af fx jordbundsforhold i forhold til fx radon.

 

Med Tegn Mit Hus Arkitekters arkitekttegnet skitseforslag (også kaldet dispositionsforslag) får i mulighed for at søge om en forhåndsgodkendelse i jeres kommune. Denne kan bruges til at starte projektet hurtigere op og I kan på den måde bedre sikre jer mod konflikter med kommunen senere hen. Skitseforslaget kan gives videre til en entreprenør som  bygger huset for jer. På den måde kan vi spare på arkitekthonoraret og frigive flere midler til jeres drømmehus.

Et arkitekttegnet skitseforslag hos Tegn Mit Hus arkitekter til et enfamilieshus koster mellem 14.999 kr og 24.999 kr alt efter om man ønsker det udvidet arkitekttegnet skitseforslag eller vores standard arkitekttegnet skitseforslag. Se mere om vores skitsefor slag til nybygger her og til ombygning her.

Vi kan hjælpe jer med at sikre at byggeriet er lovligt

Hvis I vælger at Tegn Mit Hus Arkitekter skal føre projektet videre kan vores dygtige arkitekter gennem et såkaldt myndighedsprojekt sørge for at lave og ansøge om byggetilladelse, dokumentere at byggeriet overholder de gældende regler og slutteligt færdigmelde byggeriet. Dermed slipper I for papirarbejde og besværligheder. Et alternativ kan være at give projektet videre til en byggeleder eller entreprenør for på den måde at spare et større arkitekthonorar. Skitseforslaget og myndighedsforslaget hænger naturligt sammen, så kontakt os her og få et godt tilbud hvis Tegn Mit Hus Arkitekter skal lave jeres myndighedsprojekt.

Tegn Mit Hus Arkitekter kan gøre jeres projekt klart til udbud

Ved et hovedprojekt kan vores dygtige arkitekter bl.a. lave en detaljeret beskrivelse af jeres byggeprojekt med fx tegninger, materiale- og arbejdsbeskrivelser samt tidsplan. Da alle vores projekter er unikke foreslår vi at I kontakter os her, så giver vi et godt tilbud på et hovedprojekt.

Vi kan hjælpe jer med at følge op på håndværkerne

Vores dygtige arkitekter holde byggemøder og referere, mens håndværkerne er i gang, så der er mindre sandsynlighed for fejl og dårligt arbejde. Dette gør vi typisk som timelønsarbejde. Kontakt Tegn Mit Hus Arkitekter her og hør nærmere.

Når byggeriet er færdigt skal det tjekkes, inden det nybyggede tages i brug. Vores dygtige arkitekter kan finde fejl og mangler, der kan blive rettet af håndværkerne, uden at det koster jer ekstra. Dette arbejde gør vi også typisk som timelønsarbejde.

Tegn Mit Hus Arkitekter rådgiver om bæredygtige huse 

Hos Tegn Mit Hus Arkitekter går vi op i miljøet og bestræber os på at bygge bæredygtige huse i bæredygtige materialer. Det behøver ikke at være dyrt at bygge bæredygtigt og det kan i mange tilfælde være økonomisk rentabel på længere sigt at tænke energivenlighed og bæredygtighed ind i huset. Herudover går vi op i et godt indeklima både når I skal bygge om, til eller bygge nyt hus.

Vores huse kan være en god investering

Når I får en en arkitekttegnet bolig fra os kan den være nemmere at sælge og være mere værd. Det kan altså være en god investering at få sit nye hus arkitekttegnet hos os. Et arkitekttegnet hus er typisk mere populært på boligmarkedet end et klassisk typehus.

bottom of page