top of page

OM

TEGN MIT HUS

Arkitekterne bag Tegn Mit Hus har mange års erfaring fra C.F. Møller Arkitekter, hvor vi har arbejdet med en lang række projekter både nationalt og internationalt. Den erfaring vi har fået hos C.F. Møller har vi taget med videre i vores fælles projekt Tegn Mit Hus.

 

Vi designer projekter med særligt fokus på de nordiske traditioner. Vi fokusere særligt på bygherrens behov og sørger for at  æstetik, sanselighed og en funktionel holdbarhed altid er til stede i vores projekter.

 

Vi vægter det gode samarbejde og indleder altid vores nye kontakt med et uforpligtende møde. Vi er passioneret og engageret i vores fag og vi ønsker at skræddersy en arkitektur til bygherrens særlige behov.

 

Vores mission er at skabe arkitektur der sikre det gode familieliv, hvad enten det drejer sig om nybyggeri, ombygning eller hjælp til salg af bolig.

VORES 

TEAM

Sæt gang i dine boligdrømme hos os, med et arkitekttegnet forslag til dit nye hjem. Hvad end det gælder nybygning, ombygning, istandsættelse eller andre arkitektydelser står vi klar til at hjælpe dig trygt og godt i gang med skræddersyede, arkitekttegnede skitseprojekter til lave priser

HVAD VORES KUNDER SIGER

TOMAS

Det fungere rigtig godt med det nye soveværelse, hvor vi nu kan se havet og solopgangen når vi vågner

JANNIE

Den centrale vindeltrappe er genial. Den giver et godt flow i  hele vores nye hjem

ANNE METTE

Det var nemmere at tage beslutninger når man kunne se sit fremtidige hjem i Virtual Reality

bottom of page