top of page

Agervænget

Opdateret: 26. nov. 2019En modernisering og reorganisering skaber nye rumlige kvaliteter i et eksisterende enfamiliehus i Stenløse.


Gennem istandsættelse og ændringer i planlayout er huset tilpasset nye brugeres krav og ønsker til et moderne hjem. Køkken, spiseafdeling og stue er tænkt sammen og skaber mere lys og luft i hjemmet.


Materialeændringer og ommøblering bidrager desuden til omdannelsen af husets visuelle karakter, hvor en ny sammenhængende rumlighed bliver boligens hjerte i tæt visuel kontakt med husets terrasse.


Som ny boligkøber kan det være svært at se de muligheder, der findes for med forholdsvis få midler at tilpasse en boligs plan og visuelle udtryk. Købet af ny bolig er altid forbundet med en stor investering og en højgrad af følelsesmæssig involvering. Netop derfor skal oplevelsen ved boligkøb starte en drøm og skabe fokus på muligheder og potentialer som den kommende boligkøber kan se sig selv i. Vores værktøj hjælper køberen i øjenhøjde til at se attraktive løsninger i boliger, der ved første øjekast ellers ville blive afskrevet.

Vi udarbejder 360 graders visualiseringer, 3D video og stillbilleder, der baserer sig på tidssvarende og æstetiske løsninger. Disse virker som et vigtigt redskab i markedsføringen af din bolig både i forbindelse med den digitale bolighandel og ved fremvisninger. Ved fremvisninger kan en virtuel oplevelse af et forslag til istandsættelse direkte sammenlignes med de eksisterende forhold. Se et par eksempler her eller få den fulde oplevelse på vores side omkring salg af bolig


bottom of page