top of page

Løvsangervej

Opdateret: 26. nov. 2019Det tidligere ganske almindelige 1960'er hus på 134 m² i god kvalitet med en anonym beliggenhed på grunden blev transformeret til et nyt moderne og familievenligt hus.


Tegn Mit hus har stået for forvandlingen. Huset bryder grænsen mellem inde og ude og skaber rammerne for et aktivt familieliv.


Det store opholdsrum i stueetagen er stedet, hvor familien rigtig kan slappe af. Her kan de være fælles om aktiviteter eller være hver for sig.


De store vinduespartier får stuen til at flyde sammen med udearealerne og giver udsigt direkte til havet og stranden. Materialerne i huset er valgt med omhu. Derfor er det også et slidstærkt materiale der er valgt på gulvet. Travertinfliserne gør det muligt at løbe ind og ud med sand under fødderne uden gulvet tager skade. Det giver en enorm stor frihed for en familie som elsker at være ude såvel som inde.


Soveværelset på førstesal er tegnet med udsigt ud over Øresund og med mulighed for at se solen stå op hver morgen.

Drømmer du også om at bygge nyt eller ombygge? Har du måske også et ældre parcelhus fra 1960'erne som skal forvandles? Så kontakt os direkte her, eller læs mere på Tegn Mit Hus - Nybyg eller Ombygning. Sammen kan vi gøre din drøm til virkelighed.


bottom of page