UDVALGTE PROJEKTER

Med fokus på kvalitet, funktionalitet og æstetik sætter vi skub i dine boligdrømme gennem udvikling af skræddersyede boligløsninger tilpasset dine specifikke behov og ønsker.

Med øje for detaljen og flere års erfaring indenfor boligarkitektur, sikrer vores arkitekter høj faglighed og tryghed gennem hele processen fra drøm til virkelighed.

Nybyg, nybyggeri, moderne arkitektur, nordisk design, tegnmithus, tegn mit hus

Med udgangspunkt i ønsket om renovering og istandsættelse hjælper vi dig til at se nye muligheder og skabe arkitekttegnede, tidssvarende løsninger til din eksisterende bolig.

 

Vores arkitekter med ekspertise indenfor boligarkitektur, indretning og materialesammensætning skitserer, vejleder og rådgiver dig med henblik på at skabe skræddersyede løsninger, der matcher dine ønsker og behov til drømmeboligen.

 

Vi tilbyder løsninger fra større til mindre istandsættelser - fra funktionelle og rumlige omstruktureringer til nye indretningsløsninger og materialesammensætninger.

Moderne hjem, arkitekttegnet hus, bolig, villa, nordisk design, tegnmithus, tegn mit hus, ombygning

Optimer dit boligsalg med hjælp fra vores nytænkende løsninger til udfoldelse og synliggørelse af eksisterende boligers fulde potentiale.


Med ny brug af teknologi indenfor Virtual Reality og professionelle 3D visualiseringer hjælper vi dig til at få din bolig til at fremstå mest mulig attraktiv i forbindelse med salg.
 

Som supplement til markedsføringen af dit salg tilbyder vi en arkitektfaglig undersøgelse af boligen og kommer med konkrete forslag til istandsættelser, der styrker og synliggør boligens potentialer og fjerner indtryk, der umiddelbart kan virke negative på potentielle købere.
 

Således bidrager vores ydelser til at øge eksponering og interesse for boligen, forkorte liggetider samt øge chancen for salg.

Stue, køkken alrum, nordisk design, egetræ, moderne hjem, tegn mit hus, tegnmithus, salg af bolig
ÅBNINGSTIDER
ADRESSE
KONTAKT OS

Man - Fre: 9 - 17

​​Lørdag: Efter aftale

Søndag: Efter aftale

Frederiksholms Kanal 30

BLOXHUB 1, Indgang A3 

1220, København K

+45 30226371

info@tegnmithus.com

  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Grey Twitter Icon Tegn Mit Hus

© 2019 by Tegnmithus